FIEN
Delivery Locations
Delivery Locations

Virgilio Conceria - Italy

Main Page > Leather for sheath > Virgilio Conceria - Italy

Virgilio Conceria - Italy

Erittäin laadukasta, Italiassa hyvin perinteisellä tavalla kasviparkittua nahkaa.

Omistaja Simone Nieri kertoo:

Haluamme tuotteidemme välittävän - tämäntyyppiseen nahkaan liittyvää käsityötaitoa ja omaperäisyyttä.

Intohimoni ja rakkauteni tähän työhön on osa DNA:ta. Vaimoni isoisä Osvaldo ja hänen opetuksensa ovat antaneet minulle mahdollisuuden jatkaa tätä käsityöammattia ja parkittamoa, joka on toiminut jo vuodesta 1961 lähtien.

Esi-isien parkitustekniikoiden avulla voimme muuttaa tämän raaka-aineen arvokkaaksi ja ominaisuuksiensa vuoksi arvostetuksi tuotteeksi maailmanlaajuisesti - tämä on käsityönä tehtyä kasvisparkittua nahkaa.

Mitään ei laiminlyödä tai jätetä sattuman varaan - tutkimus ja testaus ovat aina päivittäisiä. Tutkimuksen ansiosta olemme luoneet ja päätyneet pitkäkestoiseen parkitsemiseen nimeltä "slow bathing tanning".

Tämän tyyppisessä parkitusprosessissa "Aika" on kaiken ydin, jolla nahkaan saadaan ainutlaatuisia ominaisuuksia ja käsintehdyn tuotteen symboli, joka edustaa meitä täysin.

Täysin luonnolliselle ja aniliini viimeistellylle nahkallemme on ominaista pienet sävyerot, jotka tekevät jokaisesta nahasta erityisen ja ainutlaatuisen.

Raaka-aineemme on Ranskasta, Sveitsistä ja Norjasta tuleva nahka, jonka hankimme perusteellisen valinnan jälkeen. Parkitus on ollut työmme viimeiset 60 vuotta. Vahvuuksiamme ovat tuotanto, luotettavuus ja korkea laatu, joissa pääroolissa on aina nahka.

 

Crust Foresta - dove grey
from
32,50 €
Crust Oliva - Olive green
from
32,50 €
Crust Rosso - Italian red
from
32,50 €
Crust Cobalto - blue
RCCo
Crust... 
from
32,50 €
tech
Oulun Puukkotarvike
Oulun Puukkotarvike Oy
Haaransuontie 4
Citytalli nro 7
FI-90240, Oulu
FINLAND
tel. 0400 333 900
tel. +358400333900
info@puukkotarvike.fi
Business ID: FI0688732-7
Paytrail