FIEN
Toimitusalueet
Toimitusalueet

Italialainen - Virgilio Conceria

Etusivu > NAHKAA > Italialainen - Virgilio Conceria

Italialainen - Virgilio Conceria

Erittäin laadukasta, Italiassa hyvin perinteisellä tavalla kasviparkittua nahkaa.

Omistaja Simone Nieri kertoo:

Haluamme tuotteidemme välittävän - tämäntyyppiseen nahkaan liittyvää käsityötaitoa ja omaperäisyyttä.

Intohimoni ja rakkauteni tähän työhön on osa DNA:ta. Vaimoni isoisä Osvaldo ja hänen opetuksensa ovat antaneet minulle mahdollisuuden jatkaa tätä käsityöammattia ja parkittamoa, joka on toiminut jo vuodesta 1961 lähtien.

Esi-isien parkitustekniikoiden avulla voimme muuttaa tämän raaka-aineen arvokkaaksi ja ominaisuuksiensa vuoksi arvostetuksi tuotteeksi maailmanlaajuisesti - tämä on käsityönä tehtyä kasvisparkittua nahkaa.

Mitään ei laiminlyödä tai jätetä sattuman varaan - tutkimus ja testaus ovat aina päivittäisiä. Tutkimuksen ansiosta olemme luoneet ja päätyneet pitkäkestoiseen parkitsemiseen nimeltä "slow bathing tanning".

Tämän tyyppisessä parkitusprosessissa "Aika" on kaiken ydin, jolla nahkaan saadaan ainutlaatuisia ominaisuuksia ja käsintehdyn tuotteen symboli, joka edustaa meitä täysin.

Täysin luonnolliselle ja aniliini viimeistellylle nahkallemme on ominaista pienet sävyerot, jotka tekevät jokaisesta nahasta erityisen ja ainutlaatuisen.

Raaka-aineemme on Ranskasta, Sveitsistä ja Norjasta tuleva nahka, jonka hankimme perusteellisen valinnan jälkeen. Parkitus on ollut työmme viimeiset 60 vuotta. Vahvuuksiamme ovat tuotanto, luotettavuus ja korkea laatu, joissa pääroolissa on aina nahka.

 

Crust Oliva - oliivin vihreä
RCOli
Pintanahka - raakanahka... 
32,50 €
Crust Rosso - punainen
RCRo
Pintanahka - raakanahka... 
alkaen
32,50 €
Crust Cobalto - sininen
RCCo
Pintanahka - raakanahka... 
alkaen
32,50 €
tech
Oulun Puukkotarvike
Oulun Puukkotarvike Oy
Haaransuontie 4
Citytalli nro 7
FI-90240, OULU
FINLAND
puh. 0400 333 900
puh. +358400333900
info@puukkotarvike.fi
Y-tunnus: 0688732-7
Paytrail