FIEN
Toimitusalueet
Toimitusalueet

Toimitusehdot

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Tilatessaan asiakas sitoutuu ostamaan tilauksen sisältämät tuotteet. Tilauksesta asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostiin.

Maksutavat ja maksaminen

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet joko pankkien tarjoamiin eBanking-rajapintoihin tai open banking-rajapintoihin pohjautuen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard-, Debit Mastercard- ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, Mastercard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.


Laskulla

Mikäli haluat, että tilaus laskutetaan - täytyy siitä sopia ennen tilausta esim. puhelimitse.
Tilaukset, jotka on tehty laskutettavaksi ilman sopimusta  - tuotteita ei lähetetä ennen maksusuorituksen toteutumista.

Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Tilausten käsittely

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan heti kun maksu on suoritettu ja maksu näkyy meillä.

Jos et saa laskua tai tilausvahvistusta sähköpostiisi niin olet ehkä antanut väärän sähköpostiosoitteen tai sähköpostisi on täynnä. Ilmoita meille oikea sähköpostiosoitteesi niin lähetämme laskun uudelleen. Voit myös tehdä uuden tilauksen oikeilla tiedoilla ja perua alkuperäisen tilauksen. Joka tapauksessa, vaikka et saakaan sähköpostivahvistusta tuotteista niin tilaus on rekisteröitynyt järjestelmäämme.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimitustavat

Kaikki tilaukset toimitetaan sen jälkeen kun asiakas on maksanut tuotteen meille. Jos maksu tulee klo. 15.00 mennessä niin lähetys ehtii normaalisti saman päivän postiin. Toimitus on asiakkaalla normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa riippuen toimitustavasta.

Toimitusajat ovat arvioita ja voivat vaihdella esim. ruuhkan vuoksi. Kiireellisissä toimituksissa pyydämme teitä lisäksi soittamaan ja näin varmistamaan toimitusajankohta.

Kaikki myynnissä olevat tuotteet löytyvät suoraan varastostamme. Emme toimita postiennakkolähetyksiä.

Tilauksen peruminen tai muuttaminen

Tilauksen voi perua tilausvahvistuksen mukana tulevasta linkistä. Jos olet jo maksanut tuotteen ja haluat perua tilauksen niin ilmoita asiasta meille sähköpostilla. Muista mainita tilausnumero ja tilinumero johon raha palautetaan. Jos haluat muuttaa tilausta niin peru vanha tilaus ja tee uusi tilaus jossa tiedot ovat oikein.

Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautuksen tai tuotevaihdon ehtona on että tuote ja sen alkuperäinen pakkaus ovat virheettömiä ja myyntikelpoisia.
Palautuksissa ja tuotevaihdoissa asiakkaalle ei hyvitetä postikuluja.

Etämyynnissä asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen kotona kuten sen voisi tehdä myymälässäkin. Noudatamme kuluttajasuojalakia ja Kuluttajaviraston ohjetta etämyynnistä.

Palautettujen tuotteiden rahat palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille 14pv kuluessa palautuksen saapumisesta.

Virhe ja vastuuvapaus

Myyjä ei ole vastuussa asiakkaalle aiheutuneista välillisistä kustannuksista.
Myyjä ei ole vastuussa tuotteen virheellisestä käytöstä aiheutuneista kustannuksista.
Myyjä ei ole vastuussa tuotteesta jos tuotetta on käsitelty tai muutoin muutettu.
Myyjä ei ole vastuussa lähetyksestä jos asiakas on ilmoittanut väärän toimitusosoitteen.
Myyjä ei ole vastuussa toimituksen viivästymisestä jos se johtuu lakosta, lähetyksen katoamisesta tai myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisista tekijöistä.

tech
Oulun Puukkotarvike
Oulun Puukkotarvike Oy
Haaransuontie 4
Citytalli nro 7
FI-90240, OULU
FINLAND
puh. 0400 333 900
puh. +358400333900
info@puukkotarvike.fi
Y-tunnus: 0688732-7
Paytrail